Dyreklinik København

Dyreklinikken på Frederiksberg allé er en lille familieejet klinik, ejet af Dyrlæge Peter Ulf Poulsen, som har været dyrlæge på Frederiksberg siden 1975. Medarbejderne består derudover af dyrlæge Jon Islandi samt den erfarne klinikassistent Sophie Poulsen. Når du træder ind i vores dyreklinik i København, vil du med det samme blive betjent og taget godt imod.

Dyreklinikken på Frederiksberg Allé har specialiseret sig i behandling af hunde og katte. På klinikken i København tilbydes sundhedstjek, vaccination og behandling af hudsygdomme. Vores dyreklinik består af et ankomstrum, et kontor, et observationsrum, og eget laboratorium da klinikken og dens kunder sætter stor pris på at få svar på prøverne hurtigst muligt. Alt er holdt i en nydelig og klinisk stil. Der er pænt og rent, udstyret er altid up to date – og så har vi meget fordelagtige dyrlæge priser, hvilket er med til at gøre os til den bedste dyrlæge København.

Dyrelægerne anbefaler alle ejere at tage deres kæledyr med til et sundhedstjek i vores dyreklinik minimum én gang om året. Dit kæledyr kan nemlig sagtens gå rundt med en alarmerende sygdom, som du ikke umiddelbart bemærker, og derfor vil vores dyrlæge gerne tjekke dit kæledyr. Han tjekker bl.a. for lymfeknuder, øre- og øjenbetændelse, hudforandringer og tandsten. Ydermere foreslår dyrelæge i København, at du får dit dyr vaccineret.

Hunde bør vaccineres mod parvovirus, hundesyge, smitsom leverbetændelse og kennelhossteeleptospirose, og katte bør vaccineres mod kattesyge og katte influenza.

Vi har som dyreklinik i København bred erfaring med sundhedstjek som ovenstående.

Dyreklinik på Frederiksberg – din dyrlæge København

Vores hyggelige dyreklinik ligger i hjertet af smukke og idylliske Frederiksberg, nærmere betegnet på Frederiksberg allé 51. Klinikken holder åbent fra mandag-fredag.

Som dyrlæge i København står vi til rådighed fra kl.8:00 – 17:00 for forudgående tidsbestillinger, og har du ikke en tidbestilling er du velkommen til at kigge forbi klinikken i tidsrummet kl.12:00 – 13:00.

Vi er specialiserede inden for mange fagområder og behandler professionelt i et sundt arbejdsmiljø, der både er vellidt af personale og kunder, hvorfor vi ofte modtager mange henvisninger. Det er vigtigt for os at, at kunne byde vores kunder inden for til et trygt miljø, både de og os selv trives i, da vi er af den overbevisning, det giver de bedste relationer og gode kundeoplevelser.

Du er mere end velkommen til at kontakte vores dyreklinik i København på tlf.: 33 25 15 55 vedr. tidbestilling til konsultation hos dyrlægen eller angående relevante og vigtige spørgsmål som du måtte ligge inde med. Dyreklinikken i København står altid klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.

 

Kontakt os

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *