Dyreklinik København

Dyrlæge og Dyreklinik København – Leder du efter en dyreklinik i København? Så kom forbi Dyrklinikken Frederiksberg, hvor vores ansatte glæder sig til at tage sig godt af dig og dit kæledyr.

Dyreklinikken på Frederiksberg Allé er en lille familieejet klinik, ejet af Dyrlæge Peter Ulf Poulsen, som har været dyrlæge på Frederiksberg og i København siden 1975.

Medarbejderne består, udover dyrlægen, også af den erfarne klinikassistent Sophie Poulsen.

Når du træder ind i vores dyreklinik i København, vil du med det samme blive betjent og taget godt imod. Vores mangeårige erfaring gør os til en af de bedste dyrlæger i København og på Frederiksberg.

Specialiseret i hunde og katte

Dyreklinikken på  Frederiksberg Allé har specialiseret sig i behandling af hunde og katte.

På klinikken i København tilbydes sundhedstjek, vaccination og behandling af hudsygdomme.

Vores dyreklinik består af et ankomstrum, et kontor, et observationsrum, og eget laboratorium, da klinikken og vores kunder sætter stor pris på at få svar på prøverne hurtigst muligt.

Alt er holdt i en nydelig og klinisk stil. Der er pænt og rent, udstyret er altid up to date – og så har vi meget fordelagtige dyrlæge priser, hvilket er med til at gøre os til den bedste Dyrlæge  og dyrklinik i København.

Dyreklinik Frederiksberg

Glem ikke det årlige sundheds-tjek

Dyrlægerne anbefaler alle ejere at tage deres kæledyr med til et sundhedstjek i vores dyreklinik minimum én gang om året.

Dit kæledyr kan nemlig sagtens gå rundt med en alarmerende sygdom, som du ikke umiddelbart bemærker, og derfor vil vores dyrlæge gerne tjekke dit kæledyr.

Han tjekker bl.a. for lymfeknuder, øre- og øjenbetændelse, hudforandringer og tandsten. Ydermere foreslår dyrelæge i København, at du får dit dyr vaccineret.

Hunde bør vaccineres mod parvovirus, hundesyge, smitsom leverbetændelse og kennelhossteeleptospirose.

Katte bør vaccineres mod kattesyge og katte influenza. Er din hund eller kat endnu ikke vaccineret mod overstående, bør du kraftigt overveje at gøre det snarest.

Det er aldrig for sent, og at undvære vaccination kan i værste tilfælde betyde, at du mister dit elskede kæledyr til en kedelig sygdom.

Vi har som dyreklinik i København bred erfaring med alt fra rutinemæssige sundhedstjek til vaccinationer og mere komplicerede ingreb.

Du kan derfor trygt overlade behandlingen af dit kæledyr til os uanset opgavens omfang og kompleksitet.

 

Dyrlæge i Frederiksberg – din dyreklinik København

Vores hyggelige dyreklinik ligger i hjertet af smukke og idylliske Frederiksberg, nærmere betegnet på Frederiksberg Allé 51. Klinikken holder åbent fra mandag-fredag.

Som dyreklinik i København står vi til rådighed fra kl.8:00 – 17:00 for forudgående tidsbestillinger.

Har du ikke en tidbestilling, er du stadig velkommen til at kigge forbi klinikken i tidsrummet kl.12:00 – 13:00.

Her kræver vi ikke tidsbestilling, så kom endelig ind, såfremt du mener, dit kæledyr skal have en kontrol eller du har behov for afklaring på symptomer eller uregelmæssigheder i i dyrets opførsel.

Et varmt og professionelt miljø i København

Vi er specialiserede inden for mange fagområder og behandler professionelt i et sundt arbejdsmiljø, der både er vellidt af personale og kunder, hvorfor vi ofte modtager mange henvisninger.

Det er vigtigt for os at kunne byde vores kunder og deres kæledyr indenfor i et trygt miljø, som både de og vi selv trives i, da vi er af den overbevisning, at det giver de bedste relationer og gode kundeoplevelser.

Du er mere end velkommen til at kontakte vores dyreklinik i København på tlf.: 33 25 15 55 vedr. tidbestilling til konsultation hos dyrlægen, eller hvis du har nogle spørgsmål til dyrlægen eller klinikken generelt.

Du kan også finde mere information på vores kontakt side.

Dyreklinikken og dyrlægen i København står altid klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.

Dyreklinik København