Dyrlæge Frederiksberg

Mangler du et trygt sted til dit kæledyr? Så tag det med forbi vores Dyrlæge Frederiksberg. Vi tager os godt af de små søde, pelsede venner og holder godt styr på deres helbred.

Dyrlægen Frederiksberg Allé 51 er ejet af dyrlæge Peter Poulsen.Hr. Poulsen blev kandidat i 1973, og siden år 1975 har han været selvstændig.

Sammen med sit team bestående af en dyrlæge og en klinikassistent, lægger han et stort arbejde i at tilse hunde og katte.

Ud over sin dyrelæge praksis på det hyggelige Frederiksberg driver han også Køgeegnens Dyrehospital.

Som indehaver af dyreklinikken på Frederiksberg har det mangeårige arbejde altid bygget på tætte relationer mellem både dyr og mennesker.

Den gode service tilkommer både firbenede venner og deres ejere i trygge rammer under professionelle forhold.

I dyrklinikken vil vi nemlig altid gøre vores ypperste for at give dig en god oplevelse og sørge for, at dit kæledyr fornemmer at være i beskyttende rammer, hvor besøget og den omhyggelige pleje fra vores dyrlæge får dem på højkant så hurtigt som muligt.

Vi ved nemlig, at mange kæledyr let kan føle sig utilpasse og nervøse i nye omgivelser og omringet af nye mennesker.

Alle dyr er dog forskellige, da vi også ser masser af kæledyr, som ligefrem nyder besøget hos dyrelægen.

Uanset hvilken stresstolerance dit kæledyr har, garanterer vi hos Dyreklinikken på Frederiksberg, at vi tager hensyn til det enkelte dyrs behov, således vi alle får den bedste mulige oplevelse ud af besøget.

Dyrlæge Frederiksberg

Dyrlæge Frederiksberg i København

Med speciale i hunde og katte

Klinikken har gennem mange år specialiseret sig i at tilse og helbrede hunde og katte for diverse sygdomme og hudproblemer.

Med eget laboratorium kan dyrlægerne i klinikken få resultater af prøver hurtigst muligt, da det er deres ønske at dit dyr får den bedste behandling til gode dyrlæge priser.

Som dyrlæge i København tilbyder vi vaccinationer til både hund og kat, da vi ved, at den optimale helbredelse af en sygdom går hånd i hånd med et godt helbred og ikke mindst god beskyttelse i form af vaccinationer.

Vores dyrlæge står selvfølgelig også parat ved akut sygdom, der kræver en behandling her og nu.

Du må naturligvis heller ikke glemme kæledyrets sundheds-eftersyn.

Vi anbefaler, at det gennemføres årligt, da vi kontrollerer dyret grundigt ved blandt andet at se på vægt, temperatur, øjne, ører, mundhule og ved at undersøge for knuder samt kontrollere kredsløb, luftveje m.m.

Kort sagt ser vi efter kæledyrets ve og vel, så vi med sikkerhed kan sige, at han eller hun har det godt og trives.

De veluddannede dyrlæger svarer desuden gerne på alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende dit kæledyr.

Det kan både være til anskaffelse af et kæledyr, daglig pleje, foder, sygdomme osv. Dyrlægerne deler gerne ud af deres gode råd og mange års erfaringer med hunde, katte og andre kæledyr.

Dyrlæge Frederiksberg

Dyrlæge Frederiksberg – Vi skaber yrygge rammer for kæledyr og ejere

I vores dyreklinik vil du opleve, at vi lægger stor vægt på ordnede forhold og trygge, hyggelige omgivelser for både personalet, kunder og kæledyr.

Vi arbejder naturligvis i et sterilt miljø, men i skønne, lyse lokaler, der er behagelige at opholde sig i.

I forlængelse af vores flotte omgivelser, får du naturligvis personlig og nærværende betjening fra dygtige fagfolk, der har stor erfaring med dyr og mestrer både fag- og serviceniveau.

Besøg også Fru Poulsens dyrehandel – Lige ved siden af Dyrlægen Frederiksberg

Lige ved siden af dyreklinikken på Frederiksberg allé 51 ligger Fru Poulsens dyrehandel, som sælger kvalitetsfoder til hunde og katte.

Fru Poulsen er uddannet i at beregne diæter til hunde og katte, og tilsammen udgør familien Poulsen en perfekt kombination af velvære og pleje til din hund eller kat.

Brug gerne kontaktformaularen, hvis du har flere spørgsmål til din dyrlæge på Frederiksberg.

Kontakt os