Dyrlæge priser

Her kan du se dyrlæge priserne på de mest almindelige behandlinger og ydelser

Alle dyrlæge priser er opgivet inklusiv moms. Hvis du ønsker at kende prisen på en anden behandling, som ikke fremgår nedenfor, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf: 33 25 15 55 eller kontakte os her.

Røntgen/ultralydsscanning Kr. 1.075,00
Konsultation (ekskl. medicin, krave osv.) Kr. 550,00
Konsultation, efterfølgende dyr, samme ejer Kr. 275,00
Kontrol/efterbehandling Kr. 275,00
Vaccination inkl. sundhedseftersyn Kr. 675,00
Ekstra Vaccination (I forb. med vacc. inkl. sunhedseftersyn) Kr. 337,50
Revaccination indenfor 1 måned Kr. 500,00
Sterilisation hund, inkl. narkose, eksklusiv medicin, krave Kr. 5000,00
Sterilisation kat, inkl. narkose og medicin, eksklusiv, krave Kr. 1543,75
Kastration hund, inklusiv narkose, eksklusiv medicin, fra Kr. 2187,50
Kastration kat, inkl. narkose og medicin Kr. 1000,00
Negleklip Kr. 125,00
Tandrens inkl. narkose Kr. 1912,50

Altid gode dyrlæge priser

I Dyreklinikken Frederiksberg Allé behøver det ikke at koste en mindre formue at sørge for dit kæledyrs sundhed, ve og vel. Vi tror på, at sundhed og velvære ikke kan gøres op i kroner og øre. Som dyreklinik i København tilbyder vi  derfor dyrlæge priser til faste lave rater, der gør det overkommeligt at gå til dyrlæge i København med dine kæledyr – og ikke gør, at man udsætter noget så vigtigt.

Dyreklinikken Frederiksberg Allé arbejder professionelt som dyrlæge og kan altid lave et godt tilbud eller særlig pris på dyrlæge arbejde, der falder uden for vores normale opgaver. Er du interesseret i et prisoverslag på en særlig behandling, er du derfor mere end velkommen til at kigge forbi klinikken eller kontakte os gennem siden eller pr. telefon.

Med i vores konkurrencedygtige dyrlæge priser følger der naturligvis altid et tårnhøjt serviceniveau fra fagkyndige ansatte, som gør dit besøg til en fornøjelse – både for dig og dit kæledyr.

Vi vægter at give dig og dit kæledyr en positiv oplevelse som kunde hos Dyreklinikken Frederiksberg Allé. Her vil du blive mødt i professionelle og trygge omgivelser, der ligger centralt i København på flotte Frederiksberg. Den centrale beliggenhed gør det let at komme til og fra klinikken med offentlig transport, bil eller cykel.

Kontakt os i dag og find din nye faste og professionelle dyrlæge på Frederiksberg.

Husk også, at vi har åbent for besøg uden tidsbestilling man-fredag fra 12.00-13.00, hvor du er velkommen til at kigge ind for en nærmere samtale.

Dyrlæge priser